Over ons

We doen waar we plezier in hebben en waar we goed in zijn. Dit is wat alle adviseurs die vanuit J&D Consultants werken gemeen hebben. 

J&D Consultants is begin 2011 opgericht door Janny Bos. Zij wilde vanuit haar visie op de toekomst van HR een netwerkorganisatie oprichten waarbij het concept 'zelfstandigen met collega's' vorm kon krijgen. Dit is gelukt; wij hebben een stevig netwerk van ervaren collega's waardoor wij in de volle breedte van het HR veld ervaren adviseurs kunnen inzetten om onze opdrachtgevers te ondersteunen. Nu hebben wij de kans gekregen om dit concept uit te breiden met advies specifiek gericht op de zorg, door de grote kennis, ervaring en vooral de passie voor de zorg van Natasja van Loenen. En vanuit onze eigen affiniteit met de zorg, hebben wij deze kans met beide handen aangegrepen!

Graag stellen wij u 'de aanjagers' van J&D Consultants hieronder voor. Onder de button 'onze partners' introduceren wij u onze netwerkpartners met wie wij structureel samenwerken. Daarnaast putten wij, afhankelijk van uw vraag, uit ons bredere netwerk.

Janny Bos

Janny Bos is een senior adviseur die, naast begeleider van HR trajecten, registerpsycholoog Arbeid en Organisatie is. Vanuit die hoedanigheid is zij assessmentpsycholoog, loopbaanbegeleider, coachend trainer en docent Arbeids- en Organisatiepsychologie. In de negentien jaar dat zij in het HR vakgebied werkzaam is heeft zij een stevige ervaring opgedaan op zowel de harde als de zachte kant van het HR veld.

Kernwoorden die haar typeren zijn: gedegen, verrassend, durf, ondernemend en soms een tikkeltje eigenwijs.

fotojanny

Natasja van Loenen

Natasja van Loenen heeft een uitgebreide ervaring in de zorg; zij is er als het ware in opgegroeid vanaf uitvoerend tot aan management niveau. Zij kent de zorg door en door, weet wat er speelt en kent vooral de oplossingen, vanuit eigen ervaring. Naast haar ruime ervaring in management en uitvoering, heeft zij binnen de sector ervaring opgedaan als adviseur, opleider en trainer, en is zij geschoold en ervaren in HR beleid binnen de zorg.

Kernwoorden die haar typeren zijn: visie, passie, toekomstgericht, flexibel en 'hands on'.

fototas